top of page
  • astab0577

Προσλάβετε έναν video editor, τον προσωπικό σας καλλιτεχνικό δημιουργό!

Έγινε ενημέρωση: 21 Απρ 2023

Οι χρήστες στο Διαδίκτυο χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο βίντεο για την δική τους προβολή. Ποιος κάθετε να διαβάζει τώρα, αλήθεια, και εγώ αυτά που γράφω τώρα δεν ξέρω ποιος θα τα διαβάσει. Βίντεο τραβάμε όλοι, βίντεο επίσης χαζεύουμε όλοι. Ποια βίντεο όμως σου τραβάνε την προσοχή; Πώς θα δημιουργήσεις περιεχόμενο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού; Έχει να κάνει με την τέχνη να συνδυάζεις τα πλάνα σου και να επιλέγεις τις καλύτερες λήψεις, στη καλύτερη χρονική στιγμή. Πρέπει να υπάρχει ροή, να πετάς τα περιττά πλάνα και να ξέρεις ποιο είναι το πιο ωραίο πλάνο που θα πει την ιστορία σωστά! Χρειάζονται και κάποιοι σκηνοθετικοί κανόνες για να υπάρχει συνοχή. Η επεξεργασία βίντεο μπορεί να σου αναδείξει ή να σου αδικήσει το υλικό που τράβηξες. Ένας καλός video editor χαρίζει στα βίντεο πάντα περισσότερο ενδιαφέρον.


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΟΝΤΑΖ

Η δημιουργία ενός εντυπωσιακού βίντεο δεν είναι τόσο εύκολη και απλή. Παρά τις προσπάθειές σου, πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό. Ειδικά, όταν πρέπει να διευθύνεις την επιχείρησή σου και ταυτόχρονα, πρέπει να ανεβάζεις 1-2 βίντεο την εβδομάδα. "Οne-man show" δλδ. Μπορείς όντως να κάνεις τα πάντα μόνος σου και αποτελεσματικά απλά θα σταματήσεις να έχεις ελεύθερο χρόνο και ίσως μετά από λίγο καιρό να μην αποδίδεις στο maximum. Αν βρεις ένα video editor που ταιριάζει με το δικό σου ύφος θα έχεις εύκολα και ανώδυνα ελκυστικό περιεχόμενο για σένα και την δραστηριότητά σου. Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι, έναν δημιουργικό συνεργάτη. Φυσικά, η πρόσληψη ενός μοντέρ δεν θα τινάξει τα ταμεία στον αέρα καθώς υπάρχει ευελιξία στη προσαρμογή του πακέτου που σου ταιριάζει.

Το μοντάζ μπορεί να είναι πραγματικά χρονοβόρo ή δαπανηρό. Μπορείς να επιλέξεις να το κάνεις μόνος σου χρησιμοποιώντας προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Μερικά από αυτά είναι δωρεάν και μπορείς να βρεις διάφορα πρότυπα και ρυθμίσεις για προσαρμογή. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις tutorials και να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τεχνικά ζητήματα. Αλλά τι κόστος έχει αυτό;


Χρησιμοποιώντας τα σωστά στοιχεία στο βίντεό σας, μπορείτε να διευρύνετε το κοινό σας και έτσι την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας γραφικά, υπότιτλους και λεζάντες που παρέχουν όλα τα βασικά σημεία του περιεχομένου βίντεο στα Αγγλικά, μπορείτε να έχετε προβολές από όλο τον κόσμο. Αλλά πέρα ​​από αυτήν την περίπτωση, κάθε στοιχείο δημιουργεί μια «προσωπικότητα» για το βίντεό σας. Μπορείτε να το κάνετε αστείο, ακριβές, ενδιαφέρον, εκπαιδευτικό, μυστηριώδες κλπ. Χρησιμοποιώντας τα ίδια πλάνα!


Το καλό μοντάζ αναδεικνύει τα πλάνα σου!


Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο χωρίς να αφιερώσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο μπροστά στην κάμερα; Πλάνα αρχείου, γραφικά, μικρογραφίες και η επωνυμία σας μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο βίντεό σας. Με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε ένα μοναδικό βίντεο, προσαρμοσμένο στα μέτρα σας για την επωνυμία σας, μόνο με υλικό στοκ.


Ένας video editor μπορεί να δημιουργήσει ένα βίντεο μόνο για εσάς σύμφωνα με τις οδηγίες σας και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Ένα βίντεο που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, κοινοποιώντας το στα social media. Και εσύ? Δεν πρέπει να κάνετε σχεδόν τίποτα! Υπέροχο, έτσι δεν είναι;

Προσλάβετε έναν video editor, τον προσωπικό σας καλλιτεχνικό δημιουργό!

Το συμπέρασμα είναι ότι η πρόσληψη ενός video editor που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τα βίντεό σας και κατά συνέπεια στην επιχείρησή σας και στο προσωπικό σας προφίλ. Ένας ειδικός μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερο κοινό, στην πραγματικότητα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Στείλε εδώ και πες μας για το δικό υλικό!

30 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page